vášeň
Anotace: je příjemné to prožívat
Vlnka na vlnku naráží,
my ležíme nazí na pláži,
ty hladíš moje hebké tělo,
až vznášet v oblacích by se mi chtělo.
Touhou k tobě vzhlížím,
nohy na zádech ti křížím,
ty do mě pronikáš hluboko,
mé smysly jsou někde daleko,
míří ke hvězdám do vesmíru,
ztrácím veškerou svou sílu.
Spojeni duší i tělem,
cítíme se oba skvěle,
spoceni oba v písku ležíme
a vášnivě se líbáme.
Přečteno 1175x
Tipy 2
Poslední tipující: Ammazonic
Komentáře (4)
Komentujících (4)