Zdobíš mě
Anotace: Aranžér nebo svůdce ?
Krášlíš mě svou
temnou touhou,
vzdávám se v boji,
za vteřinu pouhou.
Převlékáš mě
do svých dlaní,
hrubých tak,
že jemně hladí.
Na krku rubín
polibkem malovaný.
Na čele křišťály,
co slanou příchuť mají.
Zdobíš mě
sám sebou.
Slyš, díků sténání.
Tělo hříšné,
skropil jsi perlami.
Přečteno 842x
Tipy 10
Poslední tipující: Lorraine, cevert, jiljovský, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)