Anotace: Co si představujete pod slovem okno? Asi tu jedinou věc ráno po opici.
Básniková fantazie nebo ozajstné blbé ráno ?
Já měla včera taky zajímavý večer, ale odjela jsme natolik včas, že jsem doma ješte zvládla vyvesit prádlo a oblíct si horní díl pyžamy. Ale usnula jsem z ponožkama a v naušnicích, ktoré jinak vždy před spaním sundávam dole.
20.11.2007 10:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba