nedočkavá
Zamotaní v lásce,
vedle sebe sedíme,
vášnivě do očí
si hledíme.
Mé rty ti šeptají,
jenom tak potají,
miluji tě lásko má,
konečně jsme sami dva.
Už smíš dělat,
všechno co jsi chtěl,
už těším se na splynutí
našich těl.
Naše těla budou
zase jedno tělo,
které vášní se jak
osika ve větru chvělo.
Jaká slast je to,
mít tě konečně v sobě zase,
jak rychle poddám se,
té milenecké kráse.
Mé tělo vášní,
na tvé se třese,
můj klín rozvášněný
celý se chvěje......
och co se to se mnou děje:)
Přečteno 835x
Tipy 3
Poslední tipující: temny.bard, Psavec, Pišák
Komentáře (5)
Komentujících (5)