Anotace: ....
taky jsem ne-jednou hledala chlapa jen na pomilování. Zrovna nikdo nikde. Ale k jednomu sznámení přeci jen došlo. Byl chytrý a hezky se s ním povídalo, ale bylo s ním smutno. Pak jsem doma lehla do vany a přišla na mne touha šílená.Taková, co na ni nic nepomůže...jen chlap. Napsala jsem sms, předem dohodnuté podmínky, jen TO a nic víc a pak du dom. Bral to(aby ne). Noc byla úžasná k mé plné spokojenosti:-), šla jsem dom dle dohody, naštval se, volal, psal...pak jsem se ho nemohla zbavit...
21.11.2007 11:45:00 | simsa