Chci Tě
Zavítáme tam
Do kraje snů
Neublížíš mi
Nenechám si ublížit
Zasníme se v peřinách
Nejsem naivní husička
Nedělám si naděje na Tebe
Jen na pár chvil
Jsem mrcha,
Ráda se nechám využít,
Ráda Tě využiji
Tvé tělo je mou touhou,
Krásně je použiji
Pak vytratím se
A už o mně neuslyšíš
Stačí…
Když mé volání vyslyšíš
Chci Tě
Přečteno 1198x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, simsa, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (5)