Dotek
'Dotek tvého těla
Tolik bych poznat chtěl.'
Kdysi mi napsal
Ten, kdo již zapomněl
Jak chutná a hřeje,
Sametově hladí
Až se celý chvěje
S rozumem boj svádí
Jak neslyšně pluje
Po těle tam a zpátky
Dotek, který tu je
Dlouhý nebo krátký
Kdo ví, zda stále touží
Okusit nepoznané
Pít něhu z čerstvých louží
Doteky nepopsané
Přečteno 967x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)