Ten co poznat chtěl

Ten co poznat chtěl

Anotace: ...on ví...

Ten co poznat chtěl
něhu dvou těl
pomalu halící se do šera

v jejich malém pokoji
sami sebe nechají
od večera do rána

opuštěni spolu pod dekou
s touhou velikou
jeden druhému do ucha šeptají

slova, čárky, tečky, souvětí
jeden druhého sotva uvidí
za spoustou slov sobě si zpívají

o kráse kvetoucí na lukách
proberem to po větách
skryti v myšlenkách sepsaných na papír

s květinou za za klopou
s písničkou pomalou
skrytý ve své jeskyni jak černý netopýr
Autor krlCZ, 21.11.2007
Přečteno 715x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Že opuštěni spolu, tomu rozumím,není to potěšení- možná jenom- útěcha??

21.11.2007 15:43:00 | Veru

líbí

Proberem to po větách? :-)

21.11.2007 15:21:00 | Jn.s

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel