Největší ze stratégů
Na obloze mého bělma
spatřila jsi souhvězdí chtíče
neskrýval jsem syrovost
tělesných přání
s odhadem seriózní věštkyně
rozdávala jsi partie doteků
přesně na ta
nejpotřebnější místa
nominoval bych tě na
ředitelku tělesné spásy
Bereš si mě do svých zákoutí
prohlídka galerie
nadpozemských míst
nerespektuji zákaz dotýkání
Rebel?
ach ne
s povolenkou tvého srdce
rozmisťuji se v tobě
jako ten největší
ze stratégů ...
Přečteno 623x
Tipy 33
Poslední tipující: splintercell.new, Alci, simsa, Psavec, Žqáry, Lucie Teru, STIMPRE, Pišák, cevert, WhiteSkull, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)