On ví...
Slova a myšlenky
Souvětí po víně
Strhané halenky
Horký dech na klíně
Noci jak bledule
V ohnivém objetí
Výstražné cedule
Zmizely vzápětí
Slova a souvětí
Utichla na dlaních
Nedbaje prokletí
Hladu i svítání
Hádanky v polibcích
Hebkost rtů napoví
O tajných prožitcích
Tiše…vždyť on ví…
Přečteno 745x
Tipy 7
Poslední tipující: estrellita, Ninusch, Psavec, WhiteSkull, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)