Dar
Anotace: Jak správně obdarovat
Hladíš mou ruku
Sahám s ní do svědomí
A ty do rozpuku
Hladíš mou dlaň
Ledy neprolomí
A saháš naň
Pak líbáš líc
Bráním se ti
Chceš ještě víc
A líbáš ústa
Motýl na okvětí
A touha vzrůstá
A chceš jít níž
Že nechci, víš
A tys nepřestal!
Vedeš mě do ráje
Cesta strmá je
Máš lásky dar…
Přečteno 593x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, Judita, mavi
Komentáře (1)
Komentujících (1)