Tajná
Anotace: ... v noci... potají...
Zase včera neunikla
Jsem tvým hbitým dlaním
Jež se vkradly tiše pod peřinou
Do tmy tmoucí, tajně vroucí
K pomilování
Dokud těla ve snech nezahynou
Nebezpečné dlaně vklouzly
Tam, kam ve dne nesmí
Jenom měsíc mohl vidět víc
Ticho vpilo zbytky vzdechů
Které z hrdel se snesly
Ráno znovu nebudou chtít vědět nic
Zapomíná se snadno
Na noci dlouhé
Skryté v lahvích od voňavých vín
Tajná něha do tmy lehá
Hřích však nebude souzen
Jenom ráno zanechá na rtech sladký stín
Přečteno 953x
Tipy 1
Poslední tipující: simsa
Komentáře (1)
Komentujících (1)