Chutnáš po čokoládě
Po tabulce čokolády
se cítím sytější.
Krásné kaštanové
vlasy mám na polštáři.
Měkké a svůdné rysy
máš pod průsvitnou
halenkou.
Chutnáš po čokoládě,
svádíš
k milování.
Už se k Tobě tisknu,
má čokoládová vílo.
Jsi horká , jsi sladká,
jsi jen má.
Přečteno 876x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, jerabina
Komentáře (2)
Komentujících (2)