Bajka o nenarozeném dítěti
Slyšte! Slyšte! Pohádku
o bobru, kozách, o ptáku!
Letěl pták vzduchem a v tom
z perspektivy jeho ptačí,
jeho ptačí oči zračí
dvě kozy a na pastvě!
Letí dolů! Letí, letí!
Slyšte dobře, slyšte, děti!
Teď se ten děj rozjede.
Pták dole bobra vojede.
Teď má jasno, ten náš pták.
Bobr ptáku utíká.
Je to boj a je to akce!
Pro ptáka i atrakce
plná jeho vzrušení.
Bobra totiž dohonil.
Dnes pták tu prostě pochodil.
Přečteno 689x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)