Chvíli, víc ne
K nohám Ti snesu
Tu vůni lesů
Šeptající krásu hromů
A chvějící se hukot stromů
Bezpráví i dokonalost
Nezpomalím, dokud…
Nenabídnu Ti osud,
Jen pár chvil v mém klíně smíš mít,
Hlavně zapomeň na vřelý cit,
Jen pár chvil Ti snesu,
Když mě budeš chtít mít,
Jen pár chvil Ti dám,
Tak moc chci s Tebou být,
Okamžik mi stačí,
Jinak by to bylo k pláči.
Přečteno 745x
Tipy 10
Poslední tipující: simsa, maena, Bíša, vodnař, Martinecka23, Veru, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)