Neléčený psychopat
Jsem neléčený psychopat
v léčebně pro zvrhlé duše
Jsem šílená amazonka,
Která kdysi zdrhla z buše,
Vášnivá jak Kleopatra,
Jejíž ústa mátová
K obědu jsi pozřel,
Já jsem vážně taková,
Co s tím uděláš,
Když pohladím tě pohledem,
Jak milovat se se mnou máš,
Když má vášeň je má zář,
Když rozdrásám Tvé tělo,
Jen kdyby mě chtělo….
Přečteno 509x
Tipy 16
Poslední tipující: Karmínka, pejrak, Dračičák, simsa, Kanzy, Bíša, Martinecka23, vodnař, Psavec, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)