Anotace: .....
Takových dnů víc, přála bych si častěji než párkrát za měsíc...Ale to nic, to bude tím, že z manžela už nejsem celá pryč:-):-)
30.11.2007 16:40:00 | Pišák
Si taky myslim, jak sem Ti už psala a bude hůř nezapomeň... Ach ty ženy, ty které muž probudí, konec jemu, konec jim :-)
30.11.2007 15:18:00 | simsa