Tvůj Hlas
Tvůj svůdný Hlas
mi rozevírá nohy
a ty se bojíš,
že unáhleně vstoupíš
a pak se zcela ztratíš...
Ale já Ti slibuji,
že se vrátíš celý
a docela proměněný:
V očích září křišťálové koule
od krásné čarodějky
mezi vlasy probleskují
zlaté nitky Vševědovy
To Ti slibuji,
když tu klečím na kolenou
před Tvou svící zapálenou
jen tak mezi řečí
s Tvými Anděly na ramennou
Přečteno 827x
Tipy 3
Poslední tipující: prostě já, vodnař, incognita
Komentáře (0)