je to příjemné
Stále cítím tvojí ruku,
i to teplo těch tvých úst,
také vnímám tvojí hloubku,
tím-co díky tobě mohlo růst.
V pohybu tak tam i zpátky,
rozkoše si prožijem,
prodloužit chci tyto hrátky,
šimrám tě i pod bříškem.
Přitisknut tak k tvému tělu,
cítím to tvé vlnění,
prosíš nahlas "ještě chvilku",
nechceš z toho sevření.
Je to krása - propadám se,
ubývá mi lásko sil,
na šlehačku nyní zvu tě,
rychle řekni "kam teď s ní"?
Přečteno 1039x
Tipy 26
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, Caracol, Mraveneček, takova, cevert, maena, akneliam, simsa, NikitaNikaT., Danah, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)