Padlé hvězdy
Noc byla živá
A plná padlých hvězd
Děkdo se díval
Někdo se směl svézt
Na horské dráze
Z měsíčního prachu
Po kapsách saze
Drobné, knoflík strachu
Dech ztrácel balanc
Závratí se třásl
A potom naráz
Někdo venku zhasl...
Přečteno 618x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, KLARISA, Radiii, journeyman
Komentáře (1)
Komentujících (1)