já a ty
Pod vlivem vína a tvých slov
ztrácím svou tvář ,
i nevinnost dávno ztracenou…
V křídlech mladých sov hledám
víru v nebe.
Pod tíhou slov a lehkosti vína
Klesám k zemi
Jak to zebe
Čí to byla vina?
klesám
a padám
do tebe
nedýchám!
Tvé věty neposlouchám
Ustrnulá v čase ,
s tím kým jsi byl!
proč ode mě ztrácíš pořád klíč
potisící duplikát ze slz nevyrobím
V tvém mlčení
Svázaná objetím
a utopená
v tom co nejvíc mi dokážeš dát
Slyším dech a nevím zda je ještě můj
Už všechno sis vzal,není co výměnou
rukojmí v mlčenlivé válce
popravíš -
něhou…………..
Přečteno 743x
Tipy 3
Poslední tipující: Roger, bobi bobie
Komentáře (1)
Komentujících (1)