O chudince a chudáčkovi
Anotace: O, pro, s mojí mil(ou/é)
Jedna myšlenka,
dvě věty.
Rozeplá halenka,
vášně květy.
Šustění povlaků,
teplo kůže.
Plný rozpaků,
zda-li se může.
Teď se již musí,
stejnak chtěla.
Vzdechy své dusí,
celá rozechvělá.
Chudinka malá,
a já chudáček její.
Objetí sálá,
beze slov pěji.
Přečteno 556x
Tipy 1
Poslední tipující: Traci
Komentáře (1)
Komentujících (1)