Ranní probouzení
Anotace: Obloha vyšmolkovaná, stovky ptačích hlásků oznamují svítání, sám pán Slunce vstává, začíná čarování... ;o)
Pohladíš
s prvním slunečním paprskem
krajinu rozespalou,
usměješ se
nad leskem rosy
a zachvěním v trávě,
přiblížíš se,
obejmeš s jemností
Tobě danou,
políbíš, zahříváš...
to ranní čarování
zvládáš hravě.
Komentáře (0)