Ledy tají
Jak ponořit
prsty do medu
jazykem obkroužit
vrcholky hor
snad osmitisícovku
že nesvedu...
však pod mým dechem
ledy tají...
a prsty
medem zmáčené
je z dálky
objímají...
Přečteno 748x
Tipy 5
Poslední tipující: Jean89, simsa, Lota, Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)