Co ještě?
To jsem zas já,
mocná paní,
omluv, ruším
tvoje spaní,
ale s tím cos
poradila
mám strach,
že jsem pochybila...
Už jsem byla
plachá, v rohu,
odhalila dekolt,
nohu,
vařila jsem,
hrála pannu,
vládla bičem,
snesla hanu..
Zkoušela jsem
roli matky,
tančila jsem
krokem vratkým,
s copánky jsem
byla za školačku,
s levnou vůní zas
holka za kačku...
Přesto, že ráda
lescos zkouším,
trápí mě
zda osud nepokouším.
Poraď mi paní,
naposled,
je něco nového
na dohled?
Proč, i když
nejsem puritán,
chybí mé lodi
kapitán?
Přečteno 756x
Tipy 4
Poslední tipující: Jean89, simsa, Dilla
Komentáře (1)
Komentujících (1)