Touha
Anotace: ..hmm asito zná každý...
Touha je mrcha, co v klíně mě pálí.
Touha je problém, co stále mě dráždí.
Touha je slastný pocit blaha.
Touha je to, že stojím tu nahá.
Touha je jako hnisavý bolák.
Touha je jako nestálý tulák.
Touha je potíž, co trápí mě denně.
Touha je prostě zlobivé štěně.
Přečteno 1153x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)