Slib
Anotace: ...slabá vůle, to je problém...
Už se to nestane,
dneska si řekla.
Pak náhle
(fakt nechápe jak)
noha se smekla.
Zas leží na zádech,
na krku cítí jeho horký dech.
Po uši v průšvihu zase se topí
(nechte mě topit).
Ta holka nemá rozumu za mák,
snad za to může ten absintu panák.
Přečteno 733x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
Komentáře (0)