Sameček domácí
Anotace: Napsáno pro sexy pobavení :-)
V zimě to docela klouže!
zaradoval se pohlavní orgán
samečka domácího
Být v neklidu a teple
je jeho heslo
ke kterému má přístup
jen ona
Ještěrku vyhřívající se
na hrudi posílá
o dvě patra níž
do orální pracovny
v myšlenkách se rodí
další plány
Generálem rozkoše
nazval se v tichu fantazie
a jeho úsměv dosáhl
maximálního roztahu
každým pohybem
odtrhával pomyslnou kopretinku
vydržím
nevydržím
vydržím
nevydržím
jdu zkontrolovat
všechny přístupy
rozhodl se spokojeně ...
Přečteno 645x
Tipy 22
Poslední tipující: STIMPRE, Lota, G.P., Zamilovaná do nezamilované doby, prostějanek, Lucie Teru, Marcella, Psavec, cevert, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)