Anotace: Tak tohle je jedna z těch nejčerstvějších věcí...
Hodně drsné, ale ani tentokrát (stejně jako u Nevěsty) si nemůžu pomoct, ale přijde mi, jako by mezi řádky dýchalo něco jako sarkasmus... (ale možná už jsem takový úleťák, že sarkasmus cítím úplně ze všeho:o))
14.01.2008 17:12:00 | Gina Rocca
tak to je pecka ,jednak zajimavy tema (plno lidi se m,u vyhyba ,presto tady vzdycky bylo a zdycky bude!) a druhak este zajimavejsi interpretace, libi se mi!"
13.01.2008 15:34:00 | disorganized chaos