Vím
Vím
je to hloupé zklamání . . .
Vlastně to nebyl úmysl
Ale když mne pak vzala za ruku
bylo hloupé říci nemohu
Nakonec jsem se nechal svést
(hloupá výmluva)
Prostě
reagoval jsem jako samec
Teď nechci hledat někde vinu
Nechci o tom mluvit
nechci o tom ani přemýšlet
protože to bylo krásné
protože jsem skvěle obstál
a protože . . .
Teď nevím jak to v sobě zvládnu
Chtěl bych ještě
Chtěl bych znovu
Chtěl bych . . .
ale jak Ti povědět
že bys i Ty mohla být stejně žádoucí a skvělá
. . . jak jsi bývala tenkrát . . .
Přečteno 754x
Tipy 4
Poslední tipující: spare, kavec, Lucie Teru
Komentáře (3)
Komentujících (3)