Anotace: no sex... spíš post... tahle patří k tý předchozí... :o)
Sbírka: básenky
a ne "říkalo" romeo ale "říkal" :oD
Co růží zvou, i zváno jinak vonělo by stejně...
17.07.2008 23:08:00 | hanele m.
tady to moje sex v anotaci bylo v návaznosti na zařazení do kategorie... a slova sou jen kabátky :o)
jak to říkalo romeo o růži...
17.07.2008 23:00:00 | hanele m.
jo kásný konec zřejmě povedený s.. vlastně milování tohle slovo mám tedy upřímně řečeno radši...
17.07.2008 22:57:00 | jedam