Po nočním milování
Anotace: nad básní rozjímání...
myslím na vás
poslové lásky
co o ženách
kdy psali jste v básni
slova důvěrné něhy
i tepajících přirození
slova naléhavé touhy
nenávisti i odpuštění
slova úžasů a vzrušení
unášena ve smršti vášní
z hlubin podsvětí
i z vesmírných dálav
vám věčně hrana zvoní:
žádná slova vám nenahradí
pravou esenci milování
Přečteno 825x
Tipy 8
Poslední tipující: Lady Carmila, velká mořská víla, Koprtinka, jedam, pennywise, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)