Anotace: Prosím plný pohár ...
Na ústa žíznivá,
přijímej polibky,
po těle také tak,
vnímej ty doteky.
Tu krásu vrcholků,
co čnějí do výšky,
nechej si olíbat,
něžnými polibky.
Houpej se v olacích,
koupej se ve vlnách,
propadej do hloubky,
miluj se dosyta.
Ahojky Bobi
31.01.2008 06:14:00 | bobi bobie