Ó můj Bože...
Vodopády,bystřiny,potůčky i studny
Hlavně,ať ten dnešní večer nezůstane nudný
Ó můj Bože,ať to klouže!
A spousta emocí
do noci
Tvá kolena na opačných stranách lože
/cože?../
To je jistá výzva
Jen na pusince drobná,sexy jizva
Budeme dělat mikrostyky
Mi k r o p o h y b y
jen malé triky
Ó můj Bože,ať to klouže!
Rty máš v barvě Amanity
i ty bílé skvrny
Chvíli hladit mechem saténu
chvíli z růží trny
Přečteno 620x
Tipy 1
Poslední tipující: monys
Komentáře (1)
Komentujících (1)