Plán
Když zkoumám tvoje tělo,
jak mapu generál
Tak omámen jsem krásou
a cítím se jak král
To území jsem zabral,
pro dnes i na příště
Teď postel se nám změní,
na velké bojiště
Můj strategický útok,
je právě zahájen
Vždyť vytrvalou něhou,
tvůj klín mi padne v plen
Pak unavený láskou,
rád se ti milá vzdám
Však hned na nové bitvě,
se s tebou domlouvám
Přečteno 759x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, duše v plamenech, Dilla, zzlatý, Memento, C.alwen, Milásek, maena, .K.r.i.s.t.y., Rikitan, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)