Anotace: Temně modrou nocí zní mi blues a Ty...
"máš prsty klavíristy...blues bílých kláves mého těla"....to je naprosto dokonalý...
11.02.2008 22:38:00 | pennywise
To doufám :-)
"Nepochopitelné" básně mám ráda u jiných autorů a stejně ráda je i píšu - baví mě to napětí, "co z toho zas vyleze..." (předem to totiž nikdy nevím) :-)))
Za pochvalu moc děkuji (za oba ;-))
07.02.2008 13:16:00 | Lisa.Ginmi
To máš celkem šikovného partnera.;-) A ty jsi každopádně skvělá básnířka. Četla jsem víc tvých básniček. Některé jsou trošku těžko pochopitelné, ale používáš dobrá přirovnání a umíš se vyjadřovat. A určitě máš skvělou fantazii... To je asi partner rád, ne? ;o)
06.02.2008 20:50:00 | Kethrin