Malá noční inventura
Hrajeme si spolu
na malou noční inventuru
Všechno co Ti patří
sčítáme zas a znovu:
Máš tu jedno tělo
co milovat s Tebou by se chtělo
Dvě ruce plné něžností
Boky které lákají svou oblostí
Dva malé kopečky dmoucí se hebkostí
a v růžovém lízátku spoustu sladkostí…
Že bych na něco zapomněla?
Miláčku,tak začni sčítat znova
Přečteno 698x
Tipy 6
Poslední tipující: Seanko, pejrak, Gabi, pennywise
Komentáře (1)
Komentujících (1)