Včera jsi lízal...
ten jahodový sirup,
co stékal, po umělohmotné lahvi,
docela nebezpečným způsobem.
Tvoje tělo bylo jako hlad
uprostřed rozkošného příbytku.
vzpomínám si teď jenom na to,
jak si jako dítě.
usiloval o požitek z rozkoše.
Status quo
Stále mne nepřestáváš udivovat Patrizio. Tvé stálá originalita je fascinující. Myslím že tvé básně snad ani nepotřebují komentář, pokazil bych je tím. Snad jen, pokračuj...budu moc rád.