Soulož na internetu
Anotace: Takovej pokus o vtip.:P
Souložil pár dvou krásnejch těl
na vrzající posteli.
Něčí pes přidat k nim se chtěl,
když všim si, jak se vrtěli,
a olíznul té slečně kotník.
„Čokla pryč, nebo na to seru!“
Osvětlovač psa odtáh od ní,
světlo mu vlezlo do záběru…
Chlap za kamerou začal spílat:
„Vohlídej si to světlo, vole!“
A slečna tiše prohodila:
„To jsem to zase chytla spolek…“
Režisér zavelel: „Dost sporů!
Soustřeďte se, budem dál točit.“
A z druhé strany monitoru
tisíce nadrženejch vočí…
Přečteno 907x
Tipy 3
Poslední tipující: Martez, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)