Roste paroží...
Padá mlha
A já se ztrácím
V náručí
-čistá panna-
…Roste paroží…
Cítila jsem
bolest
A strach
-Chycená v past-
…roste paroží…
Každou noc
Výčitky
I pláč
každodenní nechuť
-nenávidím tvé požitky-
Slizký nástroj
Bolesti
A pokušení
Ty jsi pedofil
A nevěrnej…
Ach, mami, promiň…
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: PoeziGirl
Komentáře (1)
Komentujících (1)