Anotace: ráno po s. Valentýnovi / i tak to chodí /.
růže vonavá..
(je to moje pýcha..)
miláčku čichni..
a víš ty co..
i ona píchá :o))
mno..lehce sem to tentonoc..ale v podstatě sem chtěl říc že jo .o)
19.02.2008 15:54:00 | Bean
...určitě někdo vypěstoval růži bez trní...je to však uměle vypěstováno...ta pravá, trní má vždy...
moc hezká báseň
18.02.2008 11:19:00 | Lota
hůůůů nevím nevím...ale moc se mi líbí to čtení...z nějakého důvodu si mě to připoutalo..víš mám ráda energické svižné básně...takže tip:-)
16.02.2008 09:58:00 | Lady Carmila