Spis Vášně
Anotace: nevěděl jsem zda láska nebo sex,tak zkusím sex
Na sklo padaj kapky vody
z podprsenky zmoklé.
Než uschne,pozorovat vnady.
Z postele.
Jemné.
SLUNCE TŘEBA NENÍ
AŤ NECHÁ NAŠE SNĚNÍ
KAP KAP KAP
Všechny nutné obrysy
se ve skle odráží.
Dva body,hutnost,vášně spisy
spatřit smysl se snaží.
Ze všech koutů.
SLUNCE TŘEBA NENÍ
AŤ NECHÁ NAŠE SNĚNÍ
KAP KAP
Na skle tvůj dech.
Obláčky laská.
Užívat si každý vzdech.
Než vyprchá ta láska.
Na chvíli.
Navždy.
SLUNCE TŘEBA NENÍ
AŤ NECHÁ NAŠE SNĚNÍ
KAP
Uzavřel se vášně spis.
Přišlo světlo.
Ukončil se lásky styl.
Ale..
SLUNCE TŘEBA NEBYLO
MĚLO NECHAT NAŠE SNĚNÍ
Přečteno 858x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)