Anotace: miláčku
Zdá se, že bude veselo!
Čeká mne "bílý" sex!
Zátku připlácnu na čelo,
pivko vypiju ex,
a nikdo tady nebude
mi dávat kázání
o tom, jak pivo špatné je
k večeři, k snídani...
A někdy také mezi tím!
/K svačině, k obědu.../
Až z toho jeden mívá splín!
Tak vivat večer snů!
SPG= situace prostě geniální!
10.03.2008 00:04:00 | Kozoroh 1
He, tak tohle je nechutně sadistické. :-P Nechcu být tvým miláčkem, pokaj je to tak.
05.03.2008 17:58:00 | hauskaa
Ticho a klid,
to už vážně nemusím mít.
Při pomyšlení na sex mě mrazí,
možná se to změní, až budou za katrem,
me duše vrazi.
Jak málo slov a tak velké dílko. Smekám před Tebou.
04.03.2008 21:23:00 | HannyJanny
Další z těch kraťounkých a naprosto výstižných básniček. Říct všechno jednou krátkou větou - tomu říkám umění.
04.03.2008 14:17:00 | Bardot