Sen čokolády
Anotace: .................
Pojď,
budeme se milovat
ať žádná postel,
neudrží nás…./svléknu tě/
krásné to bude,
sen skutečnosti,
nás obklopí…./skutečně neskutečná realita/
tvůj klín mě láká,
lahodná vůně,
šťávy horké…./rozpálená stehna/
celou noc,
prožijeme naplno,
světla kolem nás,
blikat budou…./slunce teprve zapadá/
sex je jako čokoláda,
vášně probouzí…./tolik druhů,tolik možností/
Přečteno 833x
Tipy 29
Poslední tipující: Alain, vílí křídla.., confused.princess, TRIZZO, Romana Šamanka Ladyloba, čan, qpal, Šerák, Ele...r, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)