Skutečný sex
Anotace: Je to jen tak halabala napsané :D
Nečekali jsme ani minutu,
vášeň byla ohromná,
vždycky jsem se chtěla dotknout tvých rtů,
bylo to krásné, ještě teď jsem omámená,
chtěla bych s tebou prožít spoustu dnů,
vím, že budu zas skvělá,
jen jedno bych ti chtěla říct, miláčku……
…. DOJDI SI NA TEST!
Přečteno 849x
Tipy 6
Poslední tipující: Ahorria, Traci, Psavec, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)