Polonahá dívka
Anotace: Přečtěte si to....
Definitivní tvar svědomí,
holka opařená horkou polevou.
Ten čokoládový dort mě sakra zmohl.
U plotny ji vyklouzl prs,
venku trochu sněžilo
a já ji chystal hadry na oslavu.
I v životě je prostě lepší.
... říkat jenom polopravdu.
dívko s odhaleným poprsím
Přečteno 607x
Tipy 2
Poslední tipující: oakbark
Komentáře (1)
Komentujících (1)