Fyzikalita lásky
Kdy už mi z Vás někdo napíše
několik hezkých řádek.
nadějí já žiju na vaše slova,
slova, která promění mé fyzické toužení
ve skutečnost divoké, nekonečné
a tak vášnivé.
Kdo si z Vás dnes přivoní k mým vlasům
s upřímnou touhou.
Toužím.............................................
P.S. čekám
Přečteno 608x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)