Svádivý vodopád..
Lehounké chvění toužebé,
je svádivý vodopád,
když doteky Tvé líbezné,
postrádají svůj pevný řád.
Přivádí až k šílenství,
polibky všehochtivé,
jsou vstřícné tolik hravé,
srdce mé tiše konejší.
Jako silný plamen žhne,
jiskřička ve Tvých očích.
Tančí, na bocích prahne,
chtíčem nocí probdělých..
Přečteno 773x
Tipy 28
Poslední tipující: Iva Borecká, 0-0, mamina, Veru, fuu, pennywise, STIMPRE, Kethrin, dva, Vlk v rouše, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)