Milenci
Anotace: Napsáno včera na přání jedné slečny v Lízátku... :)
Horké ruce bloudí po těle
Dívčí šaty kloužou k zemi směle
Jeho pevné tělo
Na loži skví se vedle jejího
Vlasy rozhozené po polštáři
Jejich oči touhou září
Krásná dívka nevinná
Slast líbat ta ústa rozmilá
Těla touhou rozpálená
Bělostná ňadra skví se odhalená
Dvě těla pomalu v jedno splývají
Milenci vroucně se líbají
Milováním zmámení
Proti svítání oči si zaclání
Spěch a čas nyní je tlačí
Kradené minuty touhy zatím stačí
Přečteno 697x
Tipy 12
Poslední tipující: saddova, STIMPRE, Rikitan, pennywise, Bíša, Gracia, C.alwen
Komentáře (4)
Komentujících (4)