50 za 50
Anotace: Zkušenější se budou možná smát.
nesmělá mlha jeho dechu vnikla pod těsné kalhotky
olízl jejich okraj a čekal na ozvěnu
ta přišla v podobě tmavé skvrny uprostřed hedvábí
v šeru svých vrásčitých víček nedočkavě těkala očima
očekávaná činnost se nedostavovala
zamrkala a poté marně pátrala zrakem po rozmazaném pokoji
tělový obrys seděl v rohu místnosti
brýle jí vybrousily obraz do křišťálového jasu
a ukázaly jí chlapce uprostřed pomačkaných papírových kapesníčků
šla k němu, pohladila ho žilnatou rukou po tváři
políbila ho rudě namalovanými rty
a vrátila mu peníze.
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, barking bitch
Komentáře (2)
Komentujících (2)